Архив новини Община Несебър

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ МАКЕДОНСКОТО БРАТСТВО „Т. АЛЕКСАНДРОВ”:


ДО КМЕТА НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР
Г-Н НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ НЕСЕБЪР
Г-Н БЛАГОЙ ФИЛИПОВ


Македонското културно-благотворително братство „Тодор Александров” гр. Несебър, като обществена организация на потомците на македонските бежанци в общината, изразява признателност и искрена благодарност на Вас, на институциите, които ръководите и на екипите с които работите за пълната подкрепа и личното Ви участие в отбелязването на 85-та годишнина от заселването на македонските българи от Ениджевардарско в Несебър и селищата от общината.
Това не е единственият акт на уважение и признателност към делото на предците ни, което Вие сте демонстрирали не веднъж. За нас няма съмнение, че нашата община се управлява от млади и амбициозни ръководители, които всеотдайно работят за нейното развитие и процъфтяване, но също така и от родолюбци, носещи в себе си добродетелите на българския народ.
Вярваме, че и в бъдещи ще срещаме пълно разбиране и съдействие от Ваша страна при осъществяване на родолюбивата ни дейност за съхраняване на родовата памет и поддържане на най-добрите народни традиции, надживели превратностите на времето.


УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ НА МКББ „ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ” ГР. НЕСЕБЪР


Пресцентър община Несебър
Публикувана на 03 Jun 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017