Италиански експерт, изпратен от ИКОМОС, остана доволен от напредъка на Несебър в опазването на стария град
Италианският експерт Роберто Бобио, изпратен от ИКОМОС на консултативна мисия във връзка с изготвен от организацията Технически преглед на доклада на българската държава за състоянието на „Старинен град Несебър“, остана доволен от напредъка на местната власт в опазването на стария град.

Публикувано на 14.12.2015 от Пресцентър Община НесебърКМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР УДОСТОИ С ПЛАКЕТ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА КУЛТУРНОТО ДРУЖЕСТВО В НЕА МЕСЕМВРИЯ
Кметът Николай Димитров удостои председателя на Културното дружество в Неа Месемврия, Гърция, Лефтерис Маргаритис с плакет на община Несебър за принос в развитието на културните връзки между двата града. Лефтерис Маргаритис пристигна специално, за да отправи покана до Николай Димитров за участие в тържествата по случай 90-годишнината от заселването на Неа Месемврия с изселници от Несебър.

Публикувано на 03.09.2015 от Пресцентър Община НесебърКметът Николай Димитров:
„В Несебър има море и слънце за всеки“
Интервю за в. „Комсомольская правда Балканы"


Публикувано на 18.08.2015 от Пресцентър Община НесебърВ община Несебър пристигна благодарствено писмо от посланик

В община Несебър пристигна благодарствено писмо от посланика на САЩ в България Марси Рийс. В него Нейно Превъзходителство благодари на кмета Николай Димитров за поздравителното му писмо по повод честванията на Деня на независимостта на САЩ. Предоставяме на Ваше внимание пълният текст:


Публикувано на 27.07.2015 от Пресцентър Община НесебърДипломат изпрати благодарствено писмо до кмета на Несебър
В община Несебър пристигна благодарствено писмо от Таня Михайлова, директор на Дипломатическия институт към МВнР, адресирано до кмета на община Несебър Николай Димитров. Г-жа Михайлова бе на посещение в града на ЮНЕСКО заедно с г-н Рон С. Тон, директор на академията „Клингендал“ в Хага, Холандия, като двата дипломати останаха очаровани от живописния полуостров и съхраненото културно-историческо наследство. Предоставяме на Ваше внимание пълния текст на писмото.

Публикувано на 07.07.2015 от Пресцентър Община НесебърДвама дипломати очаровани от хилядолетния Несебър
Несебър продължава да затвърждава имиджа си на световна културна дестинация и да впечатлява със своето хилядолетно наследство. Поредното доказателство бе визитата на двама дипломати, които останаха очаровани от Стария град. Лично кметът на Несебър Николай Димитров посрещна пред крепостните стени Таня Михайлова, директор на Дипломатическия институт към МВнР, и Рон С. Тон, директор на академията „Клингендал“ в Хага, Холандия.

Публикувано на 06.07.2015 от Пресцентър Община НесебърИзраелският посланик впечатлен от облагородената визия на Несебър
Израелският посланик Шаул Камиса-Раз, който бе на посещение при своя приятел - кмета Николай Димитров, сподели, че е изключително впечатлен от новата, освежена и облагородена визия на община Несебър. Негово Превъзходителство, който бе заедно с Орлин Мандов, почетният консул на Израел в Бургас, не пропусна да изкаже своята благодарност за добрия синхрон на работа между общината и полицията.

Публикувано на 15.06.2015 от Пресцентър Община НесебърИзраелският посланик впечатлен от облагородената визия на Несебър
Израелският посланик Шаул Камиса-Раз, който бе на посещение при своя приятел - кмета Николай Димитров, сподели, че е изключително впечатлен от новата, освежена и облагородена визия на община Несебър. Негово Превъзходителство, който бе заедно с Орлин Мандов, почетният консул на Израел в Бургас, не пропусна да изкаже своята благодарност за добрия синхрон на работа между общината и полицията.

Публикувано на 15.06.2015 от Пресцентър Община НесебърРуски медии възхитени от града на ЮНЕСКО
Журналисти от Московска област на опознавателен тур в община Несебър
Кметът на община Несебър Николай Димитров посрещна главни редактори и представители на водещи печатни и електронни медии от Московска област на Руската федерация. Целта на визитата бе запознаване на руските журналисти с възможностите за почивка през летния туристически сезон и инвестиции в недвижими имоти в черноморските ни курорти.

Публикувано на 03.06.2015 от Пресцентър Община НесебърКметът на община Несебър проведе няколко ползотворни срещи в Русия
Николай Димитров почете Деня на победата при визитата си в Москва и Волоколамск
Кметът на Несебър Николай Димитров направи няколкодневна визита в Руската федерация, където посети Москва и по-конкретно тържеството на Червения площад, Градът на военната слава – Волоколамск.  

Публикувано на 18.05.2015 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 следваща»

Content Management Powered by CuteNews
Архив новини по години:
2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013
shadow