Архив

НЕСЕБЪР ОТНОВО СЪБИРА ВЛЮБЕНИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ


За 3-и път в града на ЮНЕСКО ще се състои фестивалът “Влюбени в Несебър - Уикенд за любов и вино”, наложил се като зимен черноморски туристически продукт за младите хора от цялата страна. За почивните дни около Празника на влюбените и винарите - 14 февруари, се подготвят щури партита, игри и състезания с много и привлекателни награди за всички. Събитията ще са в специално построената шатра със сцена на площада в Стария град в дните 13, 14 и 15 февруари.

В работата си несебърският градоначалник Николай Димитров и неговият екип винаги отделят специално внимание на младите хора. За тях се създават специализирани културни и развлекателни събития и се полага подчертана грижа. Дори местните хотелиери и ресторантьори са подготвили оферти, подходящи за сегмента на младите хора и студентите. Фирмата „Ди Ес Бус“ също се присъединяват към фестивала за любов и вино и предоставят на всички влюбени в Несебър БЕЗПЛАТЕН транспорт по линиите на фирмата №1 и №2 до и от Стария град в дните на събитията (13, 14 и 15 февруари).

Фестивалните дни ще са изпъстрени с романтика, смях и настроение. За всички вкусове е предвидено по нещо – спорт, поезия, музика, сладкарство, приложни изкуства, като не са забравени дори и тъщите.

Надяваме се хиляди влюбени сърца да затуптят в ритъма на вечните хитове на Диана Експрес на 13-ти вечерта и с ретро парти на The Smugglers Collective на 14-ти. Най-романтичните и влюбени души ще имат възможност да ухажват партньора си със саморъчно изработени любовни талисмани. Състезания по двойки /запазеният формат на фестивала/ ще изненадат участниците и ще увенчаят победителите с чудесни награди, които … засега остават в тайна. Несебърските “баби” ще научат “младите” на скритите в любовни билки, отвари и обредни хлябове тайни послания на любовта, а зимната романтика на Стария Несебър ще предизвика най-ентусиазираните в една игра на ориентиране и “селфита”.

Още интересна, полезна и любопитна информация за празника ще научите през следващите дни. Можете да следите за всички подробности, както и да задавате своите въпроси на фейсбук профила “Сподели Несебър”.Публикувано на 06.02.2015 от Пресцентър Община Несебър

06Фев2015
Content Management Powered by CuteNews