АКЦЕНТИ


УВАЖАЕМА Г-ЖО ДИРЕКТОР НА ДГ „СЛЪНЦЕ“ СКЪПИ УЧИТЕЛИ И ВЪЗПИТАТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,

Приемете моите най-искрени поздрави по случай 50-тата годишнина от създаването на ДГ„Слънце“.
През времето на половин вековното съществуване на детското заведение поколения от преподаватели, възпитатели и помощен персонал, с много нежност и обич, съвестно и всеотдайно са се грижили за най-скъпото в едно общество- децата.
С висок професионализъм и отговорност Вие продължавате да разкривате и изграждате личните им качества и ги подготвяте за предизвикателствата, пред които бъдещето ще ги изправи.
Благодаря Ви за всеотдайността, грижите и безмерната отдаденост в усилията да възпитавате всяко следващо поколение граждани на община Несебър.
Сигурен съм, че ще продължите да отстоявате високия авторитет на ДГ „Слънце“. Нека споменът за слънчевото детство завинаги стопля душите и сърцата на Вашите възпитаници.
Желая Ви здраве, сили и дръзновение в благородната и хуманна професия!
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
Публикувано на 06.12.2021 от Пресцентър Община Несебър

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Днес Българската православната църква отбелязва Деня на свети Никола, покровител на моряците, рибарите и търговците.
6 декември е ден на почит към светията, който със своята благост осветява пътя ни през бурите на ежедневието, благославя труда на рибарите и пълни мрежите с щедрите дарове на морето, пази и закриля моряците от разрушителната сила на морските талази и благославя децата.
Свети Никола е този, в чиито ръце оставяме живота на нашите рибари и на него поверяваме надеждите за богат улов.
Нека светията благослови домовете ни с топлота и обич. Нека чрез небесната му сила и благодат се сбъдват всички добри желания и пориви. Честитя на имениците и на тези, чиито живот е свързан с морето и им пожелавам здраве, щастие и пълни мрежи.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Публикувано на 06.12.2021 от Пресцентър Община Несебър

Уважаеми доброволци,

Поздравявам Ви по повод Международния ден на доброволеца – 5 декември. Това е ден, в който всички ние като общество Ви засвидетелстваме своята признателност за всеотдайността, енергията, ентусиазма и неуморния Ви безвъзмездния труд в помощ на уязвимите и нуждаещите се! Вие неведнъж сте доказвали, че сте онази живителна сила, която връща надеждата, подпомага, съзидава, облагородява и заразява с добро. Нека се множат добрите Ви дела и успешно реализираните акции в помощ на хората в беда.
Още веднъж изказвам своята благодарност и възхищение към всички доброволци, на които разчитаме в трудни и отговорни моменти!
Пожелавам Ви здраве, сила, кураж и оптимизъм, за да продължите благородната си мисия!
Честит празник!

Публикувано на 05.12.2021 от Пресцентър Община Несебър

Скъпи жители на Община Несебър,
Наближават най-топлите и семейни празници! Както знаете, всяка година по това време прожектираме тематични клипове на видео стената, намираща се на пл. “Жулиета Шишманова”. Тази година обаче с радост даваме старт на една напълно нова инициатива.
Коледа определено е най-чакана и вълнуваща за малчуганите! Тогава те най-после ще получат така желаните подаръци в отговор на своите писма. За някои пък това ще бъде едва първи досег с коледното дърво и магията на празника. Точно затова досегашните кратки филмчета ще бъдат заменени от снимки до елхата и видео пожелания на децата на Община Несебър.
Публикувано на 04.12.2021 от Пресцентър Община Несебър

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

На 3-ти декември отбелязваме Международния ден на хората с увреждания. Тази дата ни напомня за потребността от свободен и независим живот и пълноправно обществено участие на хората в неравностойно положение, за нуждата им от социална подкрепа в упражняване на техните правата, за добруването и достойнството на нашите съграждани в неравностойни положение.
Този ден ни напомня, че трябва всекидневно да затвърждаваме позицията си и като общност да слагаме ударението върху човека, неговата индивидуалност и достойнство. Трябва да се замислим и осъзнаем, че хората с увреждания се нуждаят от особено внимание в ежедневието, за да постигат контрол над живота си.
На днешната дата ние приемаме и потвърждаваме, че нашата отговорност като общество е да подкрепяме нуждаещите се и все по-организирано и систематично да съдействаме за пълноценния и равноправен живот на хората с увреждания.

Публикувано на 03.12.2021 от Пресцентър Община Несебър

«предишна ... 2 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 26 ... 28 ... 30 ... 32 ... 34 ... 36 ... 38 ... 40 ... 42 ... 44 ... 46 ... 48 ... 50 ... 52 ... 54 ... 56 ... 58 ... 60 ... 62 ... 64 ... 66 ... 68 ... 70 ... 72 ... 74 ... 76 ... 78 ... следваща»

Powered by CuteNewsВидео новини: